
Sağlıklı atıştırmalık markası Fellas, yeni marka stratejisini ve sloganını duyurduğu Sharpcake imzası taşıyan reklam filmiyle hedef kitlesinin karşısına çıkıyor.
Yüksek protein barlardan granolalara, meyve barlardan fıstık ezmesine ve protein tozlarına kadar geniş bir ürün portföyüne sahip olan Fellas; doğal bileşenlerden üretilen, katkısız, koruyucusuz ve şekeri sadece meyvelerden gelen sağlıklı atıştırmalıkları ile hem sağlıklı hem de çok lezzetli atıştırmalık mı olur bahanelerini ‘yeniyoruz’ diyerek insanları daha sağlıklı ve yaptığı tercihlerden keyif alıp, gurur da duyduğu bir yaşama davet ediyor.
Reklam filminde Fellas, modern yaşamın yoğun döngüsünde sağlıklı yaşamla aramıza farkında olmadan koyduğumuz bahanelere dikkat çekiyor; evde, işte, sporda durmadan ürettiğimiz bu bahanelere karşı sağlıklı beslenmenin bir zorunluluk değil, bilinçli bir seçim olduğunu vurguluyor. “Bahaneleri Yeniyoruz” kampanyası, koşuşturmalı günlük hayatta sağlıklı seçimler yapmanın aslında ne kadar erişilebilir ve kolay aynı zamanda lezzetli de olabileceğini hatırlatıyor. Filmde, kararları etkileyen “ama”ları yenerek, bahanelere takılmadan her an sağlıklı atıştırmalık tercihi yapmanın mümkün olduğu anlatılıyor.
Yeni ve güçlü marka stratejisi Fellas; müşterilerinin yanında olup, herkesin olmak istedikleri iyi hallerine ulaşmasındaki “tüm bahaneleri yeniyoruz” diyerek bugünden itibaren çok birçok mecrada müşterilerinin karşısına çıkarak bu yeni ve sağlıklı yolculuğa katılmaya davet ediyor.
KÜNYE
Reklamveren: Fellas
Reklamveren Yetkilileri: Mustafa Can Gider, Gamze Kavaz, Tunahan Kafa, Tuğçe Güdük, Nisa Sönmez, Emre Dursun
Reklam Ajansı: Sharpcake
Ajans Kurucu Ortağı: Tayfun Eker
Ajans Başkan Yardımcısı: Bahar Taştan
Yönetici Kreatif Direktör: Odisseas Sevsevme
Yönetici Strateji Direktörü: Pamir Gündüz
Yönetici İçerik Direktörü: İpek Tığlı
Yönetici Tasarım Direktörü: Uğur Yontucu, Noyan Küçüközcan
Tasarım Ekibi: Emre Can Şahin, Sümeyra Altunok, Hızır Kağan Tülüce, Mehmet Baytur, Batuhan Aydın, Güneş Atmaca, Elif Ata
Kreatif Ekip Lideri: Hikmet Sungur
Kreatif Ekip: İrem Bayam Nacaklı, Damla Beklin
Stratejist: Kübra Aksoy
Marka Direktörü: Buşra Açıkelli
Marka Yöneticisi: Seyithan Çatı
Ajans Prodüktörü: Mert Bilen
Prodüksiyon Ajansı: Boom Film
Producer: Çağrı Erdoğan, Ece Yağmur Erdoğan
Line Producer: Serkan Seçkiner
Yönetmen: Aybek
1.AD: Dilara Yağmur Erman
2.AD: Fikret Başar Kaya
Sanat Yönetmeni: Nilsu Akgül
Stylist: Esra Mehmetoğlu
Dop: Eren Yıldız
Işık Şefi: Emre Çölükoğlu
Best Boy: Mehmet Kök
Işık Asistanı: Emre Ayer
Prod. Manager: Kadir Avşar
Set: Gripin
Set Amiri: Erdal Ateş
Editor: Emre Bekler
Post Prodüksiyon: Roots